Искането на КЕВР за увеличаването на цената на тока е атака

...
Искането на КЕВР за увеличаването на цената на тока е атака
Коментари Харесай

Всички българи ще плащат парното на софиянци - не е честно

Искането на КЕВР за увеличението на цената на тока е „ офанзива по правилник против новото държавно управление ”. Това съобщи пред NOVA депутатът от „ Демократична България ” и съпредседател на " Зелено придвижване " Владислав Панев.

„ КЕВР в действителност следва буквата на закона, която планува от 1 януари да има опция за промяна на цените, в случай че пазарните условия са много изменени по отношение на признатите цени на 1 юли. В същото време това предложение идва в деня, в който Кирил Петков се закле и изясни, че един от първите задължения на новото държавно управление ще бъде да не се покачват цените ”, съобщи Панев и добави, че съгласно него това е направено съзнателно, защото огромна част от членовете на Комисията са определени от предходното ръководство.

Депутатът е на мнение, че предлагането за нарастване на цените не е пазарен метод, а по-скоро било направено, с цел да се сътвори дискомфорт на новото ръководство.

„ Какво се получава в този миг? Всички българи ще заплащат парното на софиянци, което по никакъв начин не е почтено. Това се дължи на десетилетия безконтролно и корумпирано  управление на „ Топлофикация ”, счита Панев.

Депутатът разяснява и селфито си с Делян Пеевски, поради което подаде оставка като съпредседател на парламентарната група на " Демократична България ".

„ Съжалявам за фотографията с Делян Пеевски. Очевидно беше неудачен опит за смешка. Идеята й беше, че Пеевски е измежду нас в Народното събрание и това в действителност е проблем. Той е знак на превзетата страна ”, съобщи Панев. Той уточни, че е желал да покаже проблема в лицето на депутата от Движение за права и свободи.

„ Аз съм привикнал да не замитам проблемите под килима. Ядосах огромна част от почитателите си, за което скърбя – неуместно възприятие за комизъм, може би. Но за мен проблемите би трябвало да са забележими, тъй като по този начин се вземат решение – когато са пред нас, когато си спомняме, че Пеевски в Народното събрание е проблем ”, добави депутатът от Демократична България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР